Kandidaat

We willen jou graag helpen

het beste uit jezelf te halen.

Kandidaten bemiddelen naar een passende, uitdagende baan met direct of na een (korte) uitzendperiode een vast dienstverband bij onze opdrachtgevers. 

Opdrachtgever

Vind geschikt, kundig, betrouwbaar personeel

én snel!

Volledig ontzorgen op het personele vlak. Het werven, selecteren en in dienst nemen van medewerkers vergt veel tijd en kennis. De kwaliteit van uw personeel is het fundament voor een optimaal resultaat van uw bedrijfsprocessen.

                                                                           

Ontstaansgeschiedenis P&O Flex

Nicole en Michael vertellen hoe het begon:

Wij hebben beiden los van elkaar altijd de smeulende ambitie gehad om een eigen onderneming te starten. Na enkele goede gesprekken was de kiem gelegd en langzaam groeide een goed idee uit tot een realistisch ondernemersplan gebaseerd op Nicole met haar ruime ervaring in de uitzend- en personeelsbemiddelingsbranche en Michael met een financieel organisatorische achtergrond. Naast de gedeelde ambitie, bleken wij een goede match te zijn en elkaar aan te vullen met ieders specifieke kwaliteiten. Eind 2014 hebben wij de sprong in het diepe gewaagd en is P&O Flex BV per notariële akte opgericht.

Na een spannende, voorbereidende periode van gedegen marktonderzoek, opstellen sales, marketingplannen, inrichting van de administratieve organisatie, kantoor en acquisitie is begin 2015 de eerste megaklus binnengehaald: Binnen AGC te Heerlen, een wereldwijd marktleider in de (vlak)glasindustrie werd het personeelsbestand door uitbreiding van productielijnen meer dan verdubbeld.

Deze uitbreiding hebben wij als exclusief leverancier van personeel, Inhouse binnen de vestiging AGC Heerlen begeleid. Wij hebben in deze periode gezorgd voor werving van geschikt personeel voor de uitbreiding van het personeelsbestand van +/- 40 Fte naar > 120 Fte in alle lagen van de organisatie.

De start bestond uit werving en selectie van een nieuwe Plantmanager gevolgd door o.a. Productie en logistiek Planners, Calculators, commercieel medewerkers, HR, ploegleiders, administratief personeel, CNC’ers en hoofdzakelijk een zeer groot aantal medewerkers die de nieuwe productielijnen bemannen: Operators/ productiemedewerkers, Machinebedienden, snijders en logistiek personeel.

Naast deze werkzaamheden zijn we vanaf dag één aan de slag gegaan met activiteiten op gebied van sales- en acquisitie en al vrij snel hebben we een deel van de markt in personeelsbemiddeling veroverd.

De laatste jaren hebben in het teken gestaan van groei en uitbreiding van zowel ons team als klantenbestand en daarnaast continu verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. 

In de hectische beginjaren heeft de vader van Nicole en schoonvader van Michael, Frans Hermans als adviseur/toezichthouder én vriend een zeer belangrijke rol gespeeld. Vanaf de oprichting is hij nauw betrokken geweest en heeft hij met zijn adviezen en wijze raad een grote bijdrage geleverd in de ontwikkeling, stabiliteit en continuïteit van onze onderneming.

Helaas is hij in 2018 overleden en moeten wij sindsdien zijn innemende persoonlijkheid, zakelijk inzicht en warme sympathie missen. Gelukkig kunnen we nog dagelijks terugvallen op zijn gedeelde kennis en adviezen.

Inmiddels heeft team P&O Flex zich in Limburg gevestigd als regionaal personeelsbemiddelaar.

Wij zijn gevestigd op de grootste bedrijventerreinen van Parkstad en Maastricht.

Dichtbij onze opdrachtgevers en perfect bereikbaar voor onze kandidaten!

P&O Flex is uitgegroeid tot een betrouwbare, regionale intermediair gespecialiseerd in Personeelsbemiddeling. Wij spelen in op de behoefte vanuit het bedrijfsleven met betrekking tot personele vraagstukken.

 

Wij werken volledig vanuit de klant, op basis van klantspecifieke eisen en wensen gaan wij gericht op zoek naar geschikt personeel.

Dit alles op basis van no cure no pay en instroom kan zowel op uitzendbasis alsook op basis van werving & Selectie.

 • 2014

  Oprichting P&O Flex BV

 • 2015

  Opening Inhouse kantoor bij AGC 

 • 2016

  Spectaculaire groei klanten en omzet! Verwelkomen nieuwe collega's

 • 2017

  Opening 2e vestiging Maastricht! Moving up!

 • 2019

  Uitbreiding kantoor Maastricht! 

 • 2020

  Oprichting Vestiging Parkstad

 • 2024

  Verkrijgen titel 'Erkend leerbedrijf'

Multidisciplinair team met grootse ideeën.

Het verlengstuk van uw HR-afdeling.