Hoe werkt P&O Flex

Wij vervullen vacatures en ontzorgen u volledig op het personele vlak.

P&O Flex helpt bedrijven aan het meest geschikte personeel. Via Werving en Selectie, uitzenden, detacheren en opleiden. Wij vinden de medewerkers die u nodig heeft, snel en volledig op basis van uw specifieke eisen en wensen.  Hoe we dat voor elkaar krijgen lees je op deze pagina. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Aarzel niet, neem contact op

We doen waar we goed in zijn!

We zeggen niet alleen wat we doen maar doen excellent wat we zeggen!

P&O Flex handelt vanuit de overtuiging dat iedereen moet doen waar hij/zij goed in is vandaar dat wij een professionele partner voor veel bedrijven zijn. Dit geldt voor ons, uw organisatie maar zeker ook voor uw en onze medewerkers. Doordat wij u geheel ontzorgen op het personele vlak, kunt u zich volledig richten op hetgeen waar u goed in bent.

Het werven, selecteren en in dienst nemen van medewerkers vergt veel tijd en kennis. De (toekomstige) klanten van P&O Flex houden zich liever bezig met hun corebusiness.

Het team van P&O Flex heeft ruim 25 jaar ervaring in personeelsbemiddeling op zowel operationeel als strategisch niveau. Ons doel is om u volledig te ontzorgen op het personele vlak.

Wij zijn gevestigd op de grootste bedrijventerreinen van Parkstad en Maastricht. Dichtbij u als klant en perfect bereikbaar voor onze kandidaten!

Op basis van uw wensen ontzorgen wij u kosteloos in de volgende werkzaamheden:

Opstellen van functieprofiel(en), advertenties plaatsen, marketing – en social media campagnes, creëren, beheren en bijhouden van een arbeidspool, pré-screening, competentie- en functiegerichte interviews, screening van diploma’s, certificaten en werkervaring tot en met referentiechecks.

Bij gebleken geschiktheid worden kandidaten bij u digitaal onder de aandacht gebracht en regelen wij het sollicitatiegesprek.

                                                                   

De perfecte match

Kandidaat start o.b.v. Werving & Selectie

De kandidaat wordt rechtstreeks bij uw organisatie in dienst genomen. Wij hanteren een W&S Fee afhankelijk van het opleidingsniveau (gebaseerd op bruto jaarsalaris incl. vakantiegeld).

Mocht binnen 1 maand blijken dat de kandidaat niet geschikt is en het contract in de proeftijd stopt dan nemen wij ons 2 maanden de tijd om kosteloos een geschikte vervanger te zoeken. Lukt dat niet dan restitueren wij 50% van de fee.

Uitzenden/ Detacheren:

Dit biedt u maximale flexibiliteit:

Op basis van een samenwerkingsovereenkomst wordt de kandidaat op uitzendbasis door jullie ingeleend, jullie betalen enkel en alleen de gewerkte uren. Het uurtarief wordt gebaseerd op het uurloon van de geldende CAO vermeerderd met een omrekenfactor. 

Overname na 52 gewerkte weken is kosteloos, tussentijds overnemen is altijd mogelijk op basis van een pro rata berekening.

Zo kunt u toch een proeftijd hanteren en kandidaten op ieder gewenst moment in dienst nemen.