Uitzenden

P&O Flex vindt snel de juiste flexwerker die meteen bij jou aan de slag kan. Heb jij voor een tijdelijke klus snel flexibele kandidaten nodig? Of zoek je juist een nieuwe medewerker die je niet meteen een rechtstreeks contract kunt/wilt aanbieden? Voor één dienst, 4 weken, 5 maanden of voor altijd? Fulltime, parttime of bijbaan. Alles is mogelijk! Met P&O Flex staat jouw flexibele kandidaat super snel klaar voor jouw klus. 

Wij maken naast externe CV- en jobboards gebruik van een interne database met meer dan duizend gescreende kandidaten met verschillende profielen. We zoeken de geschikte kandidaten met het juiste profiel voor jouw vacature of klus en als hij of zij kan én wil werken dan stellen wij de kandidaat meteen bij je voor.

 

Zo krijg jij geschikt personeel dat er zin in heeft!

  1. Plaats direct je vacature onderaan deze pagina
  2. Wij zoeken de juiste match tussen jouw vacature en de geschikte kandidaten!
  3. Jij geeft de laatste check.
  4. Jouw kandidaat gaat direct op uitzendbasis aan de slag!

 

Dit biedt maximale flexibiliteit:

Op basis van een samenwerkingsovereenkomst wordt de kandidaat op uitzendbasis door jullie ingeleend, jullie betalen enkel en alleen de gewerkte uren. Het uurtarief wordt gebaseerd op het uurloon van de geldende CAO vermeerderd met een omrekenfactor. 

Overname na 1.040 gewerkte uren is kosteloos, tussentijds overnemen is altijd mogelijk op basis van een pro rata berekening.

Zo kunt u toch een proeftijd hanteren en kandidaten op ieder gewenst moment in dienst nemen.

Geef direct je vacature door!