Werving & selectie

Werving & Selectie

We hebben ruime ervaring met Werven & Selecteren van geschikte kandidaten op zowel operationele, midden als hoger kader functies.

Het werven, selecteren en in dienst nemen van medewerkers vergt veel tijd en kennis. De (toekomstige) klanten van P&O Flex houden zich liever bezig met hun corebusiness.

Op basis van uw wensen ontzorgen wij u kosteloos in de volgende werkzaamheden:

Opstellen van functieprofiel(en), advertenties plaatsen, marketing – en social media campagnes, creëren, beheren en bijhouden van een arbeidspool, pré-screening, competentie- en functiegerichte interviews, screening van diploma’s, certificaten en werkervaring tot en met referentiechecks.

Bij gebleken geschiktheid worden kandidaten bij u digitaal onder de aandacht gebracht en regelen wij het gehele traject van eerste sollicitatiegesprek totdat het contract getekend wordt.

De kandidaat wordt rechtstreeks bij uw organisatie in dienst genomen. Wij hanteren een W&S Fee afhankelijk van het opleidingsniveau (gebaseerd op bruto jaarsalaris incl. vakantiegeld).

Dus, zoek jij een nieuwe medewerker 

en wil je de werving en selectie uit handen geven?

Wij springen uit de startblokken en zoeken naar jouw perfecte kandidaat.

Geen perfecte match? Kan gebeuren. Mocht binnen 1 maand blijken dat de kandidaat niet geschikt is en het contract in de proeftijd stopt dan nemen wij ons 2 maanden de tijd om kosteloos een geschikte vervanger te zoeken.

Lukt dat niet dan restitueren wij 50% van de fee.

Lees in onze voorwaarden hoe dat precies werkt.