Bram Moling

Intercedent

In 2023 heb ik mijn bachelor International Business versneld afgerond. Daarna heb ik HR werkzaamheden uitgevoerd bij een ggz-instelling.

Ik was verantwoordelijk voor de administratie (in-door-uitstroom) en vraagbaak voor onze werknemers. Daarnaast ondersteunde ik de HR-adviseurs met bepaalde werkzaamheden in drukke periodes of bij personeelstekorten.Tijdens mijn HBO-bachelor periode heb ik bij deze zorginstelling ook stagegelopen en vakantiewerkperiode gedaan. 

Mijn grote passie is sport/voetbal. In mijn vrije tijd ben ik coördinator scouting bij Roda JC en een fervent voetballer/wandelaar/sporter. Ook besteed ik veel tijd aan het verenigingsleven en ga graag met vrienden (en vriendin) een drankje doen.
Ik zie altijd het positieve in de mens en haal energie uit het helpen van mensen.  Het bemiddelen tussen klant en kandidaat om tot de perfecte match te komen is mij dan ook op het lijf geschreven.
Daarnaast heb ik oog voor details, ben ik communicatief vaardig en denk altijd met een positief kritische noot. 

Ik sta te popelen om binnen team P&O Flex mensen naar een passende baan te begeleiden en kijk uit naar het samenwerken (en natuurlijk ook wel eens ''flauwekullen'' tussendoor) met mijn collega's.
Daarnaast verheug ik mij op het klantcontact en het meedenken op het gebied van personele ondersteuning.

Graag kom ik met je in contact om onder het genot van een kop koffie kennis te maken en je te helpen aan een baan of aan personeel.

Contact Bram Moling via:

Bel me terug

Bram Moling beheert onderstaande vacatures

Voor onze opdrachtgever in Kerkrade, zijn wij per direct op zoek naar 8 Productiemedewerkers/ Operators 3-ploegen. Wil jij een uitstekend salaris verdienen, met de mogelijkheid tot een vast contract? Ben jij technisch aa... Lees verder

Voor onze opdrachtgever in Heerlen, de moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening in de (afval)waterketen zoeken wij Handlangers/ Grondwerkers. Werk jij graag samen met een ervaren allround vakman GWW aan ... Lees verder

Voor één van de mooiste Hightech bedrijven in de regio Parkstad zijn we op zoek naar Monteurs technische dienst in zowel dagdienst als 3-ploegen.Heb je ervaring met gelijksoortige werkzaamheden als monteur en zoek jij ee... Lees verder