Interview met onze nieuwste medewerker, Tim Cransveld

Nieuws โ€“ 13 Sep 2021 door Joรซlle van der Zweep -

๐&๐Ž ๐…๐ฅ๐ž๐ฑ ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐๐ž ๐ฏ๐ข๐ฃ๐Ÿ ๐ฏ๐ซ๐š๐ ๐ž๐ง ๐š๐š๐ง ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐œ๐ž๐๐ž๐ง๐ญ ๐“๐ข๐ฆ ๐‚๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐ฏ๐ž๐ฅ๐.ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย 
ย 
1. ๐‡๐จ๐ž ๐ก๐ž๐› ๐ฃ๐ž ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ž๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฆ๐š๐š๐ง๐๐ž๐ง ๐›๐ข๐ฃ ๐&๐Ž ๐…๐ฅ๐ž๐ฑ ๐ž๐ซ๐ฏ๐š๐ซ๐ž๐ง?

Ik werk nu bijna vier maanden bij P&O Flex en dit bevalt mij erg goed. Het begin was voor mij even wennen aangezien de uitzendbranche helemaal nieuw is voor mij, maar ik heb snel mijn draai kunnen vinden. In de eerste weken ben ik vooral oriรซnterend aan de slag gegaan. Allereerst om nieuwe inzichten op te doen en daarnaast om kennis te maken met diverse bedrijven en functies waarvoor P&O Flex mensen zoekt.ย  Aan de hand daarvan ben ik in gesprek gegaan met kandidaten en probeer ik met veel zorgvuldigheid de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen.ย 
ย 
2. ๐‡๐จ๐ž ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฃ๐ž ๐œ๐จ๐ฅ๐ฅ๐ž๐ ๐šโ€™๐ฌ ๐ž๐ง ๐ก๐จ๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฅ๐จ๐จ๐ฉ๐ญ ๐๐ž ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ข๐ง๐ ?ย 

Mijn collegaโ€™s hebben mij vanaf het begin een gevoel gegeven dat ik met vragen altijd bij hen terecht kan. Zij ondersteunen mij waar nodig en geven daarnaast waardevolle adviezen en feedback. Het is bovenal een warm en gezellig team!ย 

3. ๐–๐ž๐ฅ๐ค๐ž ๐ฆ๐จ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ง ๐œ.๐ช. ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ณ๐š๐š๐ฆ๐ก๐ž๐๐ž๐ง ๐ฏ๐ข๐ง๐ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ญ๐จ๐ญ ๐ง๐ฎ ๐ญ๐จ๐ž ๐ก๐ž๐ญ ๐ฅ๐ž๐ฎ๐ค๐ฌ๐ญ ๐›๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง ๐&๐Ž ๐…๐ฅ๐ž๐ฑ?

Vooralย  het dagelijks contact met werkzoekenden en kandidaten en het bezoeken van bedrijven vind ik erg leuk en divers. Daarnaast zijn wij met het team al twee keer gaan lunchen. Deze lunch verdien je als je een bepaald aantal kandidaten hebt geplaatst. De locatie van de lunch mag je zelf bepalen! Ook hebben wij onlangs een zomerborrel gehad met het team. Naast het werk wordt dus ook veel aandacht besteed aan leuke activiteiten!

4. ๐–๐š๐ญ ๐ข๐ฌ ๐ฃ๐ž ๐ก๐ž๐ญ ๐ฆ๐ž๐ž๐ฌ๐ญ๐ž ๐จ๐ฉ๐ ๐ž๐ฏ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง ๐š๐š๐ง ๐๐ž ๐ฎ๐ข๐ญ๐ณ๐ž๐ง๐๐›๐ซ๐š๐ง๐œ๐ก๐ž?

De uitzendwereld is heel dynamisch, er gebeurt heel veel. Momenteel merk je dat er enorme tekorten zijn wat betreft het vinden van gekwalificeerd personeel binnen de productie- en technische branche. Er is veel werkgelegenheid, maar het aanbod is gering. Dat maakt het een uitdaging om de juiste mensen voor de juiste vacatures te vinden.


5. ๐–๐š๐š๐ซ ๐ณ๐ข๐ž ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ฃ๐ž๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ ๐Ÿ“ ๐ฃ๐š๐š๐ซ?

Dat kun je nooit met zekerheid zeggen, omdat ik niet weet wat de toekomst brengt. Ik ben wel iemand die waarde hecht aan een vaste plek. Als ik eenmaal goed op mijn plek zit, kan groeien en voldoening uit mijn werk kan halen dan is dat voor mij een reden om te blijven. Voor nu voelt het voor mij goed en wil ik mij focussen op de tijd die ik bij P&O Flex tegemoet ga. Daar wil ik het maximale uithalen!